Fotografiar la Natura és també una manera de protegir-la

En un entorn rural on la natura ens entra fins al jardí de casa, la protecció i respecte per la vida salvatge és el que ens mou cada dia. Donar valor a aquest immens patrimoni és l’ objectiu prioritari de la nostra iniciativa. I ho fem, entre altres, a través de la fotografia. Entenem també que els nostres conciutadans – sovint aliens a l’entorn natural – valoraran més la presència d’animals salvatges prop seu si aquests aporten valor afegit al territori, i per tant tindrem a l’abast poder aconseguir més respecte i convivència entre homes i bèsties. És per això que diem que fotografiar la Natura és també una manera de protegir-la.

Pel que a tu respecta, volem que tornis a casa carregat d’imatges fantàstiques per mirar-les i ensenyar-les als teus; que les pengis a les xarxes i diguis on les has fet – és com ens pots ajudar a que es coneguin els animals que has fotografiat i a donar valor al territori on viuen. Volem fotògrafs que hagin fruït del menjar, l’allotjament, la companyia; fotògrafs que vulguin tornar una, dues, tres, o més vegades.

La nostra feina és maximitzar les probabilitats d’obtenir la foto d’aquells ocells buscats, i més si és possible. També estem al cas de la importància d’innovar i renovar constantment perquè les fotos no siguin mai idèntiques. Cuidem l’escenari i la il·luminació per obtenir les millors fotografies.

I tot això amb el màxim respecte pel benestar i conservació de la fauna. Som – i sou – naturalistes abans que fotògrafs. Per això tenim el suport tècnic i l’aprovació de l’administració pública que ens dona tots els permisos necessaris per desenvolupar aquesta activitat amb espècies sensibles i sovint amenaçades.

Part dels beneficis que obtenim de l’activitat fotogràfica van destinats a projectes de conservació i activitats de custòdia que portem a terme nosaltres mateixos o col·laborant amb tercers.

 Serveis que oferim

  • Guiatges fotogràfics a mida
  • Allotjament
  • Manutenció

També ens podeu demanar:

  • Transport des de l’aeroport
  • Reserva del cotxe de lloguer
  • Activitats pels acompanyants: tast de productes locals, visites a cellers, visites a castells, rutes a peu per espais naturals, activitats d’aventura…

Ens preocupem de la natura, dels ocells i de vosaltres.

Empreses relacionades i col·laboradors