Allotjament

Montsonís serà el “camp base” durant la vostra estada. És un poble medieval -amb castell inclòs- tranquil i acollidor. Aquí us trobareu com a casa en un allotjament rural. Us podem oferir diferents tipus d’apartaments, segons les vostres necessitats.

També disposem d’allotjaments rurals en altres indrets propers als aguaits més allunyats de Montsonís en pobles del Pirineu.

Fem gastronomia de proximitat amb productes de temporada. També cuina per vegetarians. En general, l’esmorzar se serveix a l’apartament per estar apunt per començar ben d’hora. L’esmorzar és un àpat lleuger amb torrades, melmelada, embotit i pastes. El cafè i suc de taronja no escassegen mai!

Depenent del planning us emportareu el dinar amb un pícnic per aprofitar al màxim el dia. El pícnic és un entrepà del que s’hagi escollit el dia abans. També hi ha fruita, galetes, fruits secs i beguda.

El vespre és l’hora de relaxar-se, ajuntar-se amb el grup, mirar les fotos del dia, planificar el dia següent i gaudir d’un bon sopar. Es tracta d’un àpat de tres plats, normalment amb un menú variat de menjar local tot acompanyat d’un bon vi.

Els àpats es serveixen a la Botiga, una antiga cova on s’emmagatzemaven aliments i que actualment és el menjador. També hi podreu adquirir productes típics locals (aliments, vins, ceràmica …).

Altres serveis

Si cal us podem organitzar servei de taxis des de l’aeroport, lloguer de cotxe, activitats pels acompanyants no fotògrafs…

Demana’ns informació!!

.