Tours

Targeta regal

Regala fotografia, regala natura, regala ocells ...

Al pare, al marit, a la neboda, al fillol, a la sogra, al xicot, a la padrina ... a qui més t'estimis pots enviar-li aquest regal.

Indica'ns a la pestanya de "Demana'ns més informació" (una mica més avall):

- L'import que vols regalar (ens posarem en contacte amb tu per efectuar el pagament)

- L'idioma (català, castellà, anglès ... )

- El nom del destinatari i el nom de qui fa el regal

- L'espècie d'ocell que vols que hi surti

- El correu electrònic, número de whatsapp ... de la persona afortunada on hem d'enviar la targeta (o si vols, te la podem enviar per imprimir)

 

 

Ens adaptem a les vostres dates i característiques de viatge i grup.  Tot a mida. Contacta’ns per demanar informació més detallada.

Si ho desitgeu, us podem tramitar el lloguer del cotxe i els bitllets d’avió.

Sota l’assessorament i gestió de Viatges Montiline-14. Tots els tours inclouen les sessions fotogràfiques, l’allotjament en establiments rurals en habitacions dobles, la manutenció -picnics durant les sessions fotogràfiques-, el transport fins als aguaits, permisos i assegurances. Taxa turística inclosa. No inclou els transfers a l’aeroport, si no s’indica el contrari.

PAGAMENTS: 25% al reservar el viatge;  75 %, 10 dies abans del viatge. La CANCEL·LACIÓ de la reserva ocasionarà la retenció següent: Més de 60 dies abans de començar el viatge -> 5% del total de la reserva;  Entre 10-60 dies -> 25% del total de la reserva; Menys de 10 dies abans del viatge -> 100% del total de la reserva. Les retencions no s’apliquen quan la cancel·lació es produeix per força major. Les retencions es poden descomptar al fer una nova reserva.