Tours

BIG FIVE!! (rapinyaires ibèrics)

8 nits / 7 dies de fotos (1-2 sessions al dia)

1.975 € (4 pax); 2.195 € (2 pax)

Viatge pensat per a fotografiar les cinc espècies de rapinyaires ibèrics més emblemàtics en un viatge únic:

(1) Trencalòs, (2) Àliga imperial ibèrica, (3) Voltor negre, (4) Àliga cuabarrada, (5) Voltor comú ...

... i altres espècies possibles (astor, arpella, garsa blava,  merla blava, mangosta, mussol, aufrany, xoriguer petit, aligot, milans ...).

_______________

· Dia 1:  Arribada (aeroport Barcelona) i trasllat a Montsonís (Lleida)

· Dia 2 a 5:  Sessions fotogràfiques des de Montsonís (àliga cuabarrada, voltor negre, voltor comú, trencalòs, astor, aufrany, esparver cendrós, arpella, aligot, milans)

·  Dia 5: Trasllat -AVE-  a Sierra de San Pedro (Extremadura)

· Dia 6 a 8:  Sessions fotogràfiques a Sierra de San Pedro (Àliga imperial ibèrica, Voltor negre, Àliga cuabarrada,  Voltor comú, garsa blava, mussol, merla blava, mangosta)

· Dia 9 Trasllat aeroport Sevilla / Lisboa

___________

 

El preu inclou: Trasllat aeroports, transport interior, aguaits, guies, allotjament i àpats, AVE Lleida- Madrid

 

Ens adaptem a les vostres dates i característiques de viatge i grup.  Tot a mida. Contacta’ns per demanar informació més detallada.

Si ho desitgeu, us podem tramitar el lloguer del cotxe i els bitllets d’avió.

Sota l’assessorament i gestió de Viatges Montiline-14. Tots els tours inclouen les sessions fotogràfiques, l’allotjament en establiments rurals en habitacions dobles, la manutenció -picnics durant les sessions fotogràfiques-, el transport fins als aguaits, permisos i assegurances. Taxa turística inclosa. No inclou els transfers a l’aeroport, si no s’indica el contrari.

PAGAMENTS: 25% al reservar el viatge;  75 %, 10 dies abans del viatge. La CANCEL·LACIÓ de la reserva ocasionarà la retenció següent: Més de 60 dies abans de començar el viatge -> 5% del total de la reserva;  Entre 10-60 dies -> 25% del total de la reserva; Menys de 10 dies abans del viatge -> 100% del total de la reserva. Les retencions no s’apliquen quan la cancel·lació es produeix per força major. Les retencions es poden descomptar al fer una nova reserva.