Tours

Rapinyaires d’hivern (dates tancades)

3 nits/ 3 dies de fotografía

(7)-8-9-10 de març del 2019

580 €

Viatge tancat de dates. Ideal per fotògrafs solitaris que vulguin unir-se a un grup per ajustar preus.

Tres dies de fotografia de rapinyaires en diferents aguaits.

Espècies a fotografiar:

· Àguila cuabarrada

· Astor

· Aligot

· Milà reial

· Arpella

· Mussol

· Àguila daurada (possible)

· (...)

El preu inclou tres nits d'allotjament en habitació doble, a pensió completa (picnic per al dinar, per poder estar a l'aguait), sessions fotogràfica ...

Podem tramitar-te el taxi des de l'aeroport de Barcelona o des de l'estació d'AVE de Lleida-Pirineus fins Montsonís.

Suplements per habitació individual o per nit extra.

Ens adaptem a les vostres dates i característiques de viatge i grup.  Tot a mida. Contacta’ns per demanar informació més detallada.

Si ho desitgeu, us podem tramitar el lloguer del cotxe i els bitllets d’avió.

Sota l’assessorament i gestió de Viatges Montiline. Tots els tours inclouen les sessions fotogràfiques, l’allotjament en establiments rurals en habitacions dobles, la manutenció -picnics durant les sessions fotogràfiques-, el transport fins als aguaits, permisos i assegurances. NO inclouen les taxes turístiques (1 € /nit) ni els transfers a l’aeroport, si no s’indica el contrari.

PAGAMENTS: 25% al reservar el viatge;  75 %, 10 dies abans del viatge. La CANCEL·LACIÓ de la reserva ocasionarà la retenció següent: Més de 60 dies abans de començar el viatge -> 5% del total de la reserva;  Entre 10-60 dies -> 25% del total de la reserva; Menys de 10 dies abans del viatge -> 100% del total de la reserva. Les retencions no s’apliquen quan la cancel·lació es produeix per força major. Les retencions es poden descomptar al fer una nova reserva.